Thyges sygdomsforløb - Nyrekræft med spredning | nyrecancer | metastaser | immunterapi | nyrekreft | nierenkrebs | njurcancer | kidney cancer | mrcc

Nyrekræft med spredninger
Title
Gå til indhold
Postbudet ringede på vores dør for at aflevere en stor pakke. Pakken var oprindeligt tiltænkt naboen, men da idioten ikke var hjemme, fik jeg pakken! Dem har jeg desværre fået nogle stykker af efterhånden!

Livstruende sygdomme er altid noget som rammer naboen eller andre personer i den perifere omgangskreds. Det er ihvertfald ikke noget der rammer mig, for jeg er stærk som en okse, og jeg har aldrig været syg osv. osv. Sådan tænker vi nok alle sammen i mere eller mindre grad, men det er jo som bekendt en sandhed med meget store modifikationer. Der er desværre en del mennesker, hvis nummer er så uheldig at blive udtrukket i livets store lotteri. En af de store hovedgevinster i lotteriet er at pådrage sig en livstruende sygdom.

I vores lille familie havde vi i forvejen vundet en af de helt store gevinster tilbage i august måned 1997, da Bente - mit livs lys - blev ramt af en alvorlig invaliderende blodprop i hjernen. Vi regnede derfor ikke med at vinde igen fremover, men ham den store lotteribestyrer besluttede sig for en særlig ekstra trækning i januar måned 2004. I denne trækning var det desværre mit nummer, der blev udtrukket. Jeg fik konstateret nyrekræft.

Når du får serveret budskabet om, at du lider af en livstruende sygdom, så glider du normalt over i en form for chok tilstand. Da vi mennesker er forskellige af natur, så er vores reaktionsmønstre også meget forskellige. Det er derfor vigtigt at forstå, at der ikke er nogen rigtige eller forkerte reaktionsmønstre, når man er ude at køre med de skøre. Man reagerer, som man nu engang reagerer. Det er utroligt vigtigt, at man får bearbejdet chokket, enten sammen med dem der står en nær, eller med hjælp fra det professionelle behandlersystem.

Du er velkommen til at læse lidt om min personlige tur i rutschebanen her.
Tilbage til indhold